Fantastiskt goda biffar med härliga smaker. Lammfärsen kan med fördel bytas ut mot nötfärs.
Antal portioner: 2 portioner Tillagningstid: ca 30 minuter
Ingredienser
300 g lammfärs
2 msk senap
3 msk kapris
2 msk hackad bladpersilja
salt och svartpeppar
1 msk smör
100 g färska champinjoner
1 rödlök
1 tsk olivolja
75 g ruccolasallad
2 äggulor
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda färsen med senap, kapris, persilja, salt och svartpeppar. Forma till biffar.
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn biffarna runt om i några minuter. Ställ in i ugnen och låt steka klart i ytterligare 10 minuter.
Skiva champinjoner och rödlök och stek i lite olivolja. Strö på salt och svartpeppar.
Lägg upp biffarna på en bädd av sallad och servera med champinjoner, lök och rå äggula.
Källa: Kroppsnytt
[printfriendly]
Lämna ett svar